Testkezelés

Az árak 2023 Január 1.-től érvényesek.

Iszap-alga méregtelenítő kezelés

Mágnesként vonzza magához a zsírokat és a toxikus anyagokat a bőrből, és egyidejűleg serkenti a vérkeringést, nyirokáramlást. Ellátja a bőrt a hiányzó ásványokkal, és feszessé teszi.

 • 1 alkalom
 • 10 alkalom

12 000 Ft
105 000 Ft

A pakolás hatása:

 • REMINERALIZÁCIÓ – az elveszített ásványi anyagok pótlása
 • MÉREGTELENÍTÉS – vízelvezetés és a méreganyagok kiválasztása
 • ZSÍRLEÉPÍTÉS – lipidbontó hatás
 • ANTI-AGE (bőrfiatalító, ránctalanító) hatás – védelem a szabad gyököktől, a kollagén és elasztinrostok termelődése a sejtek újratermelődésének serkentése, bőrfeszesítő hatás
 • Védi a bőr hidrolipid burkát

A legfontosabb aktív anyagok:

 • Barna alga, mely három szinten hat: serkenti a zsírsejtek lebontását és a vérkeringést, valamint védi a bőr felszíni hidrolipid burkát. A barna alga számos olyan ásványi anyagot tartalmaz, melyek kulcsfontosságúak a szervezet normális működéséhez. Pl. a sejtek stabilizációjában, a metabolizmus aktivitásának és energiájának biztosításában, valamint az ásványianyag-háztartás helyreállításában, a méregtelenítésben és a bőr vérkeringésének serkentésében.
 • Zöld/kék alga, mely több mint 50 féle tápanyagot tartalmaz. Közülük több mint a fele fehérje, ezen kívül 12 különböző vitamint, számos ásványi anyagot, klorofilt stb. tartalmaz. A bőrt gazdagon táplálja, nedvesíti, hat a szövetek kiépítésére, ránctalanító hatása van és erősíti a bőr védőrétegét (védekezőképességét).
 • Tengeri iszap, ami rengeteg ásványi anyagot, nyomelemeket és olyan fehérjéket tartalmaz, amelyek különösen jól hatolnak be a bőrbe. Pótolja a hiányzó ásványi anyagokat és serkenti a méregtelenítő folyamatot.
 • Zöld agyag, mely különleges abszorpciós képességű. Mágnesként vonzza magához a zsírokat és a toxikus anyagokat a bőrből, és egyidejűleg serkenti a vérkeringést, nyirokáramlást.
 • Diatoma föld, mely ellátja a bőrt a hiányzó ásványokkal, és feszessé teszi azt.

Külön ajánlat

Az „Alga & tengeri iszap” pakolást előnyös a zsíros arcbőr ápolására is használni, de más bőrtípusok frissítésére is ajánlott.


LYPO-DETOX
méregtelenítő, fogyasztó kezelés

Új átlagon felüli hatékonyságú cellulit elleni kezelés.
A kezelés után a bőr simává, rugalmasabbá és szemmel láthatóan fiatalabbá válik. Jelentősen javul a bőr alatti szövetek struktúrája, csökken a vízvisszatartás és a zsírok raktározása. A bőr bársonyossá, puhává, hidratálttá és a külső káros hatásokkal szemben ellenállóbbá válik.

 • 1 alkalom
 • 10 alkalom

12 000 Ft
105 000 Ft

3 lépésben a tökéletes formáig és kifogástalan bőrig:

 1. BŐR AKTIVÁLÓ (vérkeringés serkentő és szabályozó)
  Az aktiváló gél szerepe a testben jelentkező „gátak” megnyitása, amellyel biztosítjuk a további hatóanyagok könnyebb bőrbe jutását, illetve jelentősen megnöveljük a kezelés eredményességét.
 2. AKTÍV FOGYASZTÓ KRÉM (vízhajtó és fogyasztó)
  Az Aktív Fogyasztó krém csökkenti a gyulladások, és keringési zavarok okozta kötőszöveti elváltozásokat, valamint aktiválja a nyirokkeringést és lipolízist.
  A kezelés után a bőr simává válik, struktúrája jelentősen javul, a kötőszövet megerősödik, és védve van a lebontó folyamatoktól.
 3. INTENZÍV DRAINAGE KRÉM (vízhajtó és méregtelenítő)
  Megoldja a bőr alatti rétegben felgyülemlett fölös víz problémáját, ugyanakkor a bőrt kellően hidratálja és erősíti védekező képességét. A megfelelő
  védőréteg a nyirokrendszer megfelelő működésének az alapja.

Testkontúr fáslizás

Próbálja ki az egyik legsikeresebb testkezelési eljárást. A módszer újszerűségére és szakmai elismertségére tekintettel a technológia és hatóanyagok kifejlesztéséért Dr. Dolensky urat a Feltalálók Nagydíjával tüntették ki.

Az aromaterápia és a fáslizó módszer ideális kombinációja. Egy teljesen természetes és rendkívül hatékony testkezelési módszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából, onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk, és egyúttal megszépüljön a bőrünk.

Laza kötőszövetű bőr, nyúlási és terhességi csíkok,
cellulitisz kezelésére alkalmas.


10-12 alkalomból álló kúraszerű kezelés ajánlott, heti 2-3 alkalommal.

 • 1 alkalom
 • 10 alkalom

12 000 Ft
105 000 Ft